Sønnaks båt- og fritidsbatterier får grønt lys fra DNV igjen!

  • Gel- og AGM-batteriene fra Sønnak får fornyet stempel fra DNV, som bekrefter at de fortsatt er trygge og pålitelige å installere i båter.

 

  • DNV (Det Norske Veritas) er ledende når det kommer til typegodkjenning i skipsverdenen, og tilbyr globalt anerkjente testing- og sertifiseringstjenester. 

 

  • Exide Technologies er en pålitelig leverandør av originalutstyr til ledende båt- og marinefartøyprodusenter, med et omdømme for å levere produkter av høy kvalitet.

 

Gennevilliers (FR) - Exide Technologies, en global leverandør av energilagringsløsninger, informerer om at DNV har fornyet godkjenningen for Sønnak Marine & Leisure Gel- og AGM-batteriene. Dette bekrefter at batteriene fortsatt oppfyller kravene til sikkerhet og pålitelighet for bruk i ulike typer fartøy.

 

DNV - Kvalitetssikring innen maritim godkjenning

DNV, med hovedkontor i Norge, er et anerkjent klassifikasjonsselskap i den maritime industrien og gir globalt anerkjente testing- og sertifiseringstjenester.

Et tiår med kvalitet og stabilitet for Exide Technologies; DNV ga opprinnelig godkjenning til Sønnak Marine & Leisure GEL- og AGM-batterier i 2011. Fornyelsen av denne godkjenningen bekrefter Sønnaks vedvarende forpliktelse til strenge kvalitetsstandarder i batteriproduksjonen. DNV gjennomfører grundige evalueringer annethvert år for å sikre at standardene opprettholdes.

 

Leverandør til anerkjente produsenter

Sønnak leverer originaldeler til mange ledende båt- og marinefartøyprodusenter. Disse produsentene stoler på kvaliteten og påliteligheten til Sønnaks produkter. I tillegg til DNV-godkjenningen har Sønnak Marine & Leisure-serie også fått godkjenning fra Storbritannias National Caravan Council, en anerkjent autoritet blant brukere av bobiler og campingvogner.

 

Utvidet godkjenningsbevis

Den oppdaterte godkjenningspakken omfatter flere av Exide Marine & Leisure-batteriene, inkludert Start AGM, Dual AGM, Equipment AGM og Equipment GEL. Disse batteriene brukes til ulike formål, fra å starte motorer til å drive elektrisk utstyr.

Guido Scanagatta, direktør for produktstyring og anvendelse i bildivisjonen hos Exide Technologies, kommenterte: "Exide Technologies tilbyr en omfattende batteriportefølje for marine fritidsformål. Vi er glade for at våre Gel- og AGM-batterier har fått DNV-godkjenning igjen, som gjør at de kan installeres i ulike typer fartøy. Dette bekrefter deres høye nivå av sikkerhet og pålitelighet for alle maritime behov."

 

Exide Technologies - Gir energi til en ny verden.

Share