Sønnaks båt- og fritidsbatterier får grønt lys fra DNV igjen!

  • Gel- og AGM-batteriene fra Sønnak får fornyet stempel fra DNV, som bekrefter at de fortsatt er trygge og pålitelige å installere i båter.

 

  • DNV (Det Norske Veritas) er ledende når det kommer til typegodkjenning i skipsverdenen, og tilbyr globalt anerkjente testing- og sertifiseringstjenester. 

 

  • Exide Technologies er en pålitelig leverandør av originalutstyr til ledende båt- og marinefartøyprodusenter, med et omdømme for å levere produkter av høy kvalitet.

 

Gennevilliers (FR) - Exide Technologies, en global leverandør av energilagringsløsninger, informerer om at DNV har fornyet godkjenningen for Sønnak Marine & Leisure Gel- og AGM-batteriene. Dette bekrefter at batteriene fortsatt oppfyller kravene til sikkerhet og pålitelighet for bruk i ulike typer fartøy.

 

DNV - Kvalitetssikring innen maritim godkjenning

DNV, med hovedkontor i Norge, er et anerkjent klassifikasjonsselskap i den maritime industrien og gir globalt anerkjente testing- og sertifiseringstjenester.

Et tiår med kvalitet og stabilitet for Exide Technologies; DNV ga opprinnelig godkjenning til Sønnak Marine & Leisure GEL- og AGM-batterier i 2011. Fornyelsen av denne godkjenningen bekrefter Sønnaks vedvarende forpliktelse til strenge kvalitetsstandarder i batteriproduksjonen. DNV gjennomfører grundige evalueringer annethvert år for å sikre at standardene opprettholdes.

 

Leverandør til anerkjente produsenter

Sønnak leverer originaldeler til mange ledende båt- og marinefartøyprodusenter. Disse produsentene stoler på kvaliteten og påliteligheten til Sønnaks produkter. I tillegg til DNV-godkjenningen har Sønnak Marine & Leisure-serie også fått godkjenning fra Storbritannias National Caravan Council, en anerkjent autoritet blant brukere av bobiler og campingvogner.

 

Utvidet godkjenningsbevis

Den oppdaterte godkjenningspakken omfatter flere av Exide Marine & Leisure-batteriene, inkludert Start AGM, Dual AGM, Equipment AGM og Equipment GEL. Disse batteriene brukes til ulike formål, fra å starte motorer til å drive elektrisk utstyr.

Guido Scanagatta, direktør for produktstyring og anvendelse i bildivisjonen hos Exide Technologies, kommenterte: "Exide Technologies tilbyr en omfattende batteriportefølje for marine fritidsformål. Vi er glade for at våre Gel- og AGM-batterier har fått DNV-godkjenning igjen, som gjør at de kan installeres i ulike typer fartøy. Dette bekrefter deres høye nivå av sikkerhet og pålitelighet for alle maritime behov."

 

Exide Technologies - Gir energi til en ny verden.

Share

More news from Exide

More news from Exide

Automessen 28.9 - 1.10. i Lillestrøm

 

Endelig kan vi samles på messe igjen, og vi gleder oss til å ta imot deg i hall C for en hyggelig batteriprat.

Vi holder egne mini-kurs om 12V-batteriets rolle i alle kjøretøy (også i el-bilen!)

Et gammelt batteri kan gjenvinnes om og om igjen.

Batterier klassifiseres som farlig avfall og er skadelig for naturen, dyr og mennesker. Derfor er det svært viktig at batteriene håndteres og returneres på en trygg og riktig måte. Å minimere